Blogia
Mirador

Successions

Ja podem respirar tranquils, l'Aznar ha anunciat el nom del candidat a la presidència del govern.

Vull comentar dues coses, el procés i el candidat. Nem per la primera.

Diuen que l'Aznar és un tio intel.ligent, no és que el conegui personalment (ni ganes), però segurament deu ser cert. El que no es pot negar és que té un ego més gran que la mega bandera espanyola aquella que va posar al mig d'una plaça.

Aquest home té tendència a fer-se l'important quan es tracta de fer nomenaments. Cada cop que canvia els ministres munta el numeret aquell de cridar-los a ells i a la premsa i ja tens a tot de ministres morts de por a veure a qui li donaran la patada.

Això sí, agafa el cercle d'escollits i els diu "cosetes" a la orella, o siqui que sempre n'hi ha dos o tres que saben el que es cou. Tot plegat mirat des de fora és bastant trist, com si Mr Ansar tingués ganes de crear suspense, una cosa que està molt bé a les pel.lis però que a la política són ganes de fer-se l'important.

I l'espectacle de "vaig a dir qui serà el meu delfí" ha estat exactament això. Abans d'anar de vacances diu que ho dirà al setembre, i que ningú s'acosti per Menorca. Quan torna diu que ho dirà dimarts (en un seguit de notes a la premsa i telegrames, és que no tenen email els ministres, o què?) i dissabte va i ell mateix ho filtra. sic, o sigui que ell mateix és responsable de la filtració. És com els crios aquells que no es poden aguantar un secret.

Suposo que estic deixant que les meves antipaties personals per aquest home afectin el meu judici però és que el numeret aquest de la proclamació m'ha semblat de circ cutre.

I ara per l'afortunat. Mariano Rajoy. Gallec. Fidel a l'Aznar peti qui peti. Ha desbancat a bastanta gent, però els que tenien més possibilitats eren en Rato (que va arar dient per tot arreu que ell era el successor natural i ja veus de que li ha servit) i en Mayor Oreja, que tb estaba bastant inflat. Dos que s'han quedat amb les ganes. Els altres sempre tenien les fotos més petites a les travesses, o sigui que ningú se'ls va prendre gaire seriosament.

En Rajoy és el Middle Man. No és en Rato, que és el que queia "millor" a les esquerres pq té un perfil com més tècnic economista, s'aguanta més la llengua i va de moderat (ei, no esperarem que un tio de dretes es posi a cantar la internacional ;-), ni tampoc és en Mayor Oreja que fa més por que una pedregada i si hagués estat escollit ja us podíeu esperar un bany de sang allà al Nord. M'alegro molt que no hagi escollit en Mayor Oreja. La seva cara em fa por, no puc evitar de pensar en "lobo con piel de cordero", així en castellà i tot, tu.

No és que en Rajoy em caigui bé, que va. No m'agrada. I a més li ha tapat tanta porqueria a l'Aznar, sobretot la del prestige i la guerra, que no sé que pensar.

Al menys sé que desitjar, això sí. Que si guanyen, no ho facin per majoria absoluta, si us plau!! Sí, un desig una mica desesperat, després d'allò del 25 de maig, però seriosament, per aquestes terres anem espavilats amb 4 anys més de PP.

Oh, en Piqué plega aquesta setmana, per preparar les eleccions a la generalitat. Com a ministre de ciència i tecnologia ha estat patètic. Com que li van donar el ministeri per fer temps, ja demostren com de seriosament es pren aquest govern les TIC.

2 comentarios

Nau -

Bé, no el conec personalment, però sí que crec que és una persona intel.ligent, que no té gens de carisma i això li fot molt. També penso que té un problema de venjances personals i s'ofusca ràpid. Quian li agafa mania a una cosa, li agafa.

Igual no és que ell sigui intel.ligent per si, sinó que sap escollir col.laboradors, no sé.

Anónimo -

Personalment crec que l'Aznar no és un tio intel.ligent, però sigui com sigui el PP està envoltat d'assesors intel.ligents, que no és el mateix. El gabinet de presidència contracta asseosrs independents, és adir, q